април 28, 2021

Локално собрание на млади

На оддржаната конститутивна седница(28.04.2021) на Локалното собрание на млади при Општина Охрид волонтерот од Општинска организација Охрид и делегат Георги Ставрески беше избран за претседавач на Собранието од мнозинството делегати. Во Собранието заменик-делегат е и лидерот на клуб на млади при Општинска организација Охрид, Анастасија Стојаноска.

< врати се назад