јули 3, 2023

КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА ЗА ВРАБОТЕНИ ВО СВР ОХРИД

СЕКОЈА КАПКА Е ВАЖНА!
Црвен крст Охрид продолжува со реализирање на програмата за крводарителски акции за 2023 година.
5.7.2023 – СРЕДА
10 : 00 – 13 : 00
– СВР Охрид
 
Ги покануваме сите вработени да ја искажат својата хуманост, да ја донираат својата скапоцена течност и да спасат нечиј живот.
 
< врати се назад