мај 31, 2023

Kрводарителска акција во Факултетот за туризам и угостителство Охрид

На ден 30.05.2023 година во просториите на Факултет за туризам и угостителство, Црвен крст Охрид во соработка со Служба за Трансфузија – Охрид организираше успешна крводарителска акција со студенти и општа популација.
 
Оваа крводарителска акција е дел од планираните акции од годишниот интегрален план за организирање на крводарителски акции за 2023 година.
 
Крводарувањето е висок чин на солидарност – им благодариме на сите граѓани кои што даруваа крв.
 
ПОДАДИ РАКА ЗА ЖИВОТ! ДАРУВАЈ КРВ!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад