септември 16, 2018

Крводарителска акција-Тамаро маркети

Во организација на Црвен крст на Република Македонија – Општинска организација Охрид, а во соработка со Тамаро Маркети на 15.09.2018 од 10-14 часот во Центарот за култура „Григор Прличев“ се одржа традиционална крводарителска акција на која што беа собрани 36 единици крв, а  5 крводарители на оваа акција за прв пат ја даруваа својата драгоцена течност и влегоа во големото хумано семејство на крводарители.

< врати се назад