август 13, 2018

Картинг трка Римо-2018

Црвен крст Охрид со поддршка на одржувањето на спортскиот настан со хуманитарен карактер Картинг трка Римо 2018 и апел за љубителите на картингот, со учеството на овој настан да ја истакнат својата хуманост и заедно помогнеме на оние на кои им е најпотребна помош.

< врати се назад