април 15, 2018

Хуманитарнo велосипедско возење

Во рамки на ЦКА-ПХВ програмата на 14.04.2018, ПХВ тимот на млади од Црвен крст на Република Македонија – Општинска организација Охрид организираше Хуманитарно велосипедско возење за сите љубители на природата и здравите животни навики и со собраните средства се помогна на ученици од социјално-загрозени категории да одат на екскурзија низ Македонија со своите врсници од основните училишта.

< врати се назад