декември 29, 2020

Хуманитарна помош

На ден 29.12.2020 г.во просториите на Црвен крст на Република Северна Македонија-Општинска организација Охрид се поделија хуманитарни пакети со прехранбени продукти и со средства за хигиена наменети за постари и изнемоштени лица и семејства под социјален ризик. Пакетите беа донација од Македонска културна заедница “Св.Наум Охридски” од Виена.

< врати се назад