септември 25, 2023

ДРЖАВЕН НАТПРЕВАР ПО ПРВА ПОМОШ

Тимот на Црвен крст Охрид и оваа година учествуваше на 29-от државен натпревар по прва помош кој се одржа во Велес.
 Нашиот тим покажа одлични способности за администрација на прва помош, со што, во конкуренција на 30 екипи, го освои 8-то место.
Горди сме на храбрите волонтери кои во најдобро светло го претставија нашиот!
 
ПРВАТА ПОМОШ СПАСУВА ЖИВОТ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
May be an image of 7 people, frisbee and text
May be an image of 6 people, tree and grass
 
 
 
< врати се назад