декември 28, 2020

Донација на пакети

На ден 28.12.2020 г.во просториите на Црвен крст на Република Северна Македонија-Општинска организација Охрид беа поделени прехранбени пакети на самохрани родители и повеќедетни семејства. Пакетите беа донација од семејство од Холандија.

< врати се назад