јуни 26, 2023

Ангажмани на тимови за прва помош

Во текот на изминатата недела нашите тимови за прва помош беа дел од повеќе манифестации кои се одржуваа во нашиот град.
– Второ издание на Вино фест Охрид 2023
ИПА Вело Викенд “На точак Охрид и Струга да видам“
Фолклорен фестивал Костовски
Таеквондо турнирот Охрид Опен 2023
 
 
 
 
 
 
 
 
 
May be an image of 6 people and lighting
May be an image of 6 people, scooter and bicycle
May be an image of 5 people, ambulance and crowd
May be an image of 12 people, crowd and text
May be an image of bicycle, ambulance and text
May be an image of 9 people, bicycle, road and street
May be an image of van, bicycle and text
 
 
May be an image of 5 people, road and text
May be an image of 5 people, ambulance, golf buggy and text
May be an image of 8 people, all-terrain vehicle, jeep, motorcycle, golf buggy and text
May be an image of 2 people, cable car, ambulance and text that says "AMBU upBeH KpcT oxpиA OHRID RED CROSS EXORESS OH8280 8280A"
May be an image of 2 people, bicycle and scooter
May be an image of 2 people
May be an image of 3 people and text
May be an image of 15 people and people performing martial arts
May be an image of 8 people, skateboard, segway and text
May be an image of 7 people, crowd and text
< врати се назад